odkazy pro klienty

doporučené weby s recepty

10.12.2017 10:03
Snažím se Vám přidávat recepty, ale někdy prostě nezbývá čas. Tak jako letos na Vánoce.  Vzhledem k tomu, že směr, jež Vám už delší dobu doporučujeme a tím je ubírat na sacharidech, především cukrech, korigovat si příjem bílkovin, volit správné suroviny atd. je již dosti rozšířený a čím dál...

Příprava jídel CWP

26.01.2017 09:55
Příprava jídel Cambridge Weight Plan Všechna Cambridge jídla se kromě překvapivě výtečné chuti vyznačují i jednoduchou přípravou, která trvá pár minutek     BOLOŇSKÉ ŠPAGETY směs zalijte horkou vodou cca 200ml a vložte na 1,5 minuty do mikrovlnky. Poté vyndejte, zamíchejte a...

bod přepálení u olejů

23.01.2017 21:20
Následující tabulka uvádí kouřové body různých tuků: Olej Kvalita Kouřový bod Mandlový olej   216°C Avokádový olej Rafinovaný 271°C Avokádový...

záznamový arch ke stažení

23.01.2017 21:00
záznamový arch ke stažení Aby byly naše služby co nejefektivnější, je dobré vyplňit si tento záznamový arch a přinést ho s sebou na konzultaci. Budeme pak schopené lépe posoudit Vaše návyky a možné úpravy a výsledky budou o to lepší :-)   záznamový arch.pdf (187167)

Glykemický index

23.01.2017 20:51
Glykemický index (GI) je vyjádřen číslem. Co ale toto číslo vlastně znamená a k čemu nám je dobré? Glykemický index zjednodušeně vyjadřuje rychlost za jakou se sacharidy obsažené v přijímané potravě přemění v trávícím traktu na glukózu a ta se dostane do krevního oběhu. Vyjádření...