slané

15.01.2014 15:34

TIPY NA VEČEŘE BEZ ZBYTEČNÝCH SACHARIDŮ:

svíčková bez smetany se zeleninovým knedlíkem a šmakouní sekanou, vpravo špagetová dýně se sýrem feta

 

 

šmakoun zapečený s cuketovým salátem a šmakouní párek se sýrem a brokolicí:

rajská a štíhlé nudle, vedle rajče s mozzarelou a chřestem...

rybičky...

salát s lososem, salát ze syrové brokolice s pršutem...

omeleta plněná ricottou, guacamole (avokádový dip) a salát

míchaný salát s grilovaným kuřecím a cuketou

míchaný salát s mladým špenátem a kozím sýrem

špenátová omeleta se žampiony a kozím sýrem

králík a pyré z celeru

candát na máslové zelenině (jídlo v restauraci)

 

hamburger "naháčů se slaninou a grilovanou zeleninou (jídlo v restauraci)

losos s grilovanou zeleninou (jídlo v restauraci)

hovězí steak s hříbkovou omáčkou (jídlo v restauraci)

 

zelňačka se sušenými houbami, šmakoun párkem a šmakounem přírodním. Žádné brambory!

pomalu pečené hovězí žebro (na sušených rajčatech) a lehce podušený pórek:

celerové hranolky a grilovaný sýr vhodný na grilování. K tomu nekalorická majonéza Walden Farms:

daňčí steak na grilované zelenině:

kozlíkova grilovaná zelenina:

listový salát se semínky a kozím sýrem:

míchaný salát se piniovými oříšky a vejcem:

zeleninové karí se štíhlými nudlemi (šmakoun):

kuřecí prso s cuketou a mungo výhodnky:

kuřecí prso se žampiony:

špená s mungo výhonky:

hovězí s rajčátky a mrkví:

 

 

Zpět